Goede voornemens

Iedereen de beste wensen natuurlijk! Laat ik daar vooral mee beginnen. En bij het begin van een nieuw jaar horen natuurlijk goede voornemens. Om mezelf een beetje te dwingen er ook echt aan te werken, leg ik ze bij deze vast:

Om te beginnen wil ik (opnieuw) een poging doen om weer wat in vorm te komen. De laatste jaren is dat er niet van gekomen, mede doordat ik als freelancer heel veel werk. In 2011 schreef ik al een blog over het gebrek aan tijd. Gelukkig is dat de afgelopen jaren al langzaam beter geworden. Ik wil dus tijd vrijmaken om te gaan sporten. Niet in een sportschool ofzo, dat trek ik niet, maar ik verzin wel wat.

Ook qua muziek zijn er uitdagingen. SonicFish, het project waar ik de afgelopen jaren mee bezig was samen met Coen Dassen, is helaas niet helemaal van de grond gekomen. (Omdat we beiden druk waren met ander werk). Maar ik heb afgelopen jaar wel weer op het podium gestaan. Verder heb ik heel veel liedjes liggen die ik wil opnemen. Daar wil ik de komende tijd verder aan werken. Ik ben met iets moois bezig, maar daarover later meer.

Qua werk wil ik vooral blijven doen wat ik leuk vind: Mooie video’s maken en goede verhalen vertellen.

En last -maar zeker niet least- wil ik dit jaar meer bloggen. Afgelopen jaar heb ik al meer geschreven dan voorgaande jaren, maar de frequentie kan wat mij betreft nog wat omhoog. Zo, bij deze heb ik het vastgelegd!