Anouk: Worsteling tussen rockchick en diva

Wat sneu voor alle Anouk-fans! Voor de tweede keer in korte tijd moet Anouk haar ‘Symphonica in Rosso’-concert in Gelredome afzeggen. Ze heeft stemproblemen. Afgelopen vrijdag ging haar optreden wel door en ik mocht er naar toe voor Omroep Gelderland. Deze keer niet als camjo-er (er mocht niet gefilmd worden), maar als recensent.

anouk

Best lastig om kritisch naar een optreden te kijken. Je moet zo’n optreden echt een beetje onder een vergrootglas leggen. Maar in het verleden heb ik al vaker recensies geschreven voor bijvoorbeeld De Zwolse Courant en het Nieuw Kamper Dagblad. Misschien dat ik die oude recensies binnenkort eens online ga zetten.

Leuke klus om te doen. Uiteindelijk blijkt mijn recensie de afgelopen twee dagen het best gelezen bericht op de site van Omroep Gelderland. Dat is natuurlijk een groot compliment! Bekijk hem hier.